کسب احترام با جدیت در رفتار

اعتماد به نفس و عزت نفس
ابزارها
تنظیمات نوشتاری

چطور می توانید با جدیت رفتار کنید و احترام را از آن خود نمایید ؟

چنانچه می خواهید توسط دیگران جدی گرفته شوید با خود و عقایدتان با احترام رفتار کنید. نکات زیر از فریبا علومی یزدی به شما کمک می کند تا  دیگران شما را جدی تلقی کنند و قابل احترام باشید.این نکات را در زندگی خود به کار بندید و هر روز بر احترام خود در جامعه بیافزایید.

1-  صدای شما ، کلمات وحتی حرکات غیرکلامی شما باید همگی یک پیام داشته باشد .

اگر شما مطلبی را واضح ولی با صدایی لرزان و ترسان و بدون تماس چشمی ،بیان کنید ، بسیار بعید به نظر می رسد که مخاطبان به آنچه می گویید ، باور پیدا کنند .بلکه باید مطمئن شوید صدایتان محکم با کلمات قاطع و حرکات استوار ، همه را باهم در یک زمان دارا هستید .

 

2-  وقتی چیزخوشایندی وجود دارد، لبخند بزنید، درغیراین صورت نیازی نیست .

برخی از افراد حتی هنگامی که عصبانی هستند، لبخند می زنند و به نظرمی رسد آنها  هنگامی که عصبانیت خود را نشان می دهند می خواهند دیگران را ناراحت نکنند.در این مورد نیز مردم احساسات شما را جدی نخواهند گرفت . مطمئن شوید که حالت صورت شما با احساسی که می خواهید منتقل کنید مطابقت کامل داشته باشد به عنوان مثال اگر می خواهید قاطعیت چیزی را بیان کنید حالت صورت شما باید این قاطعیت را نشان دهد و اگر خوشحالی و وضع خوشایندی را بیان می  کنید ، باید لبخند بزنید.

 

3-  اسم را به طورکامل بیان کنید :

اسامی مخفف ، بطورمثال فاطی به جای فاطمه مانند  اسم یک بچه به نظرمی رسد این کارباعث کاهش جدیت به خصوص وقتی که شخصی درمحیط کاری و یا تجارت با شما در تعامل است می شود.از اسم کامل استفاده کنید: فریدون به جای فری ، اسماعیل به جای اسی .

 

4-  صدای خود را کنترل کنید : صدا باید عمیق باشد و توام با قاطعیت  باشد.

سعی کنید تعداد دفعاتی را که صدایتان در آخرجملات بالا می رود، کاهش دهید(مگر این که سوالی می پرسید).بالا بردن صدا در آخر جمله به منزله ی عدم اطمینان ازآنچه می گویید است ، و یا اینکه به منزله ی این است که شما بسیار جوان و خام هستید. وقتی صدایتان بالا می رود نظرات شما چندان مورد احترام مخاطبان واقع نمی شود.

 

5-  تسلیم نشوید.

اگر چیزی را بیان کردید، مثلا در یک جلسه ، که از سوی شخص دیگری به چالش کشیده شد، سریع عقب نشینی نکنید و ساکت نشوید.

این موقعیت می تواندباعث شود تا شما روی تصمیم خود بایستید و دیگران را متقاعد کنید که شما درست می گوييد .  این چالش فرصتی است که به شما این امکان را می دهد تا شواهد بیشتری فراهم آورید و نظرات و عقاید خود را اثبات کنید .این کار باعث کسب احترام خواهد شد. عقب نشینی کردن باعث می شود که شما ضعیف به نظر برسید(مگر این که ، البته ، عقب نشینی شما  به خاطر این است که   اشتباه می کنید و خیلی مودبانه اين را بیان می کنید). به بیان نکات خود اشتیاق نشان دهید این کار باعث کسب احترام می شود.

 

6-  حس شوخ طبعی داشته باشید و به خود بخندید.

اگر همواره خود را جدی بگیرید ، اگر با مسایل شخصی برخورد کنید، اگر نتوانید به اشتباهات خود اقرار کنید و به آنها بخندید، ممکن است ، احترام مردم را از دست بدهید.کسی که اعتماد به نفس دارد می تواند به اشتباهات خود بخندد و قسمت جالب و خنده دار زندگی را ببیند .به خودتان بخندید آنگاه خواهید دیدکه بسیاری ازمردم به شما احترام می گذارند.

 

7-( نه ، متشکرم) این واژه را مودبانه به کارببرید و برای خود مرزهایی داشته باشید.

 

بله گفتن به همه ی تقاضاها  و خواهش ها ، به طور خودکار موجب کسب احترام از سوی دیگران نمی شود .این کار باعث می شود که شما جدی گرفته نشوید وبه عنوان یک خانم و آقای (بله قربان ) مورد توجه دیگران قرارگیرید.برعکس اگرشما تقاضاهای نامناسب و غیر معمول را نپذیریذ  وبگویید " نه متشکرم" البته بسیار مودبانه ، آن گاه صاحب احترام خواهید شد. به دیگران اجازه ندهید شما را به گفتن " بله " مجبور سازند به خصوص وقتی که شما احساس می کنید باید بگویید( نه ، متشکرم ) .


 

از مرزهای خود محافظت کنید.

با ما باشيد و تغييرات اثر گذار را گام به گام تجربه نماييد.

خيلي زود مردم متوجه مي شوند كه شما خود اثر گذار هستيد.

شما مجبور به تغيير شغل خود نيستيد!!! ولي مي توانيد نظر مدير را نسبت به خودتان تغيير دهيد

آموزشگاه گویندگی و سخنوری موسسه شهریاران سخن (مدرسه سخن)

مدرسه سخن آموزشگاه و مدرسه تخصصی مجریگری و اصول و فنون سخنرانی


سالها با شما و همراه شما هستیم در سایت ایران مجری و باشگاه ایرانمجری. افتخار ماست تا اینبار در سایت سخنوری با شما باشیم.  صدها مقاله مرتبط به فنون سخنرانی و صدها متن سخنرانی و متن مجری گری در پردیس سخن 1400

مدرسه سخن ایران از بهترین مراکز آموزشی در زمینه سخنوری و گویندگی و مجریگری می‌باشد که با مدیریت دکتر فریبا علومی یزدی و مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکنون به آموزش بیش از ۱۰۰۰ مجری و سخنران در کشور اقدام نموده است.
شما می توانید آخرین مقالات و آموزش های مرتبط با فن بیان و سخنوری را در این سایت ببینید . برای ورود به سایت سخنوری کلیک کنید.


آخرین تصاویر از سخنوران و فراگیران مدرسه سخن و نظرات ارزشمند آنها را در قسمت نظرات گوگل مپ ملاحظه فرمایید.

روی لینک زیر کلیک کنید

گوگل مپ : مدرسه سخن ایران تاسیس ۱۳۹۵ آموزش سخنوری ، گویندگی و مجریگری

تنها یک راه برای سخنور شدن وجود دارد !