###
گقتار و رفتار هر مجری معرف شخصیت اوست. شما به عنوان یک مجری هوشمند اگر قصد دارید که با مجری دیگر اجرا نمایید در انتخاب مجری همکار دقت نظر داشته باشید. به نظر بنده خانم یا آقا بودن مجری همکار فرقی ندارد و قطعا" بسته به سلیقه ی کارفرما یا نظر شما دارد. ولی آنچه مسلم است این است که از نظر هیات ( تیپ ) صدا، طرزتفکر، نحوه ی بیان، شخصیت، وقار، متانت، مجلس آرایی، مدیریت و ...... همخوانی داشته باشید و دارای افق های فکری نزدیک به هم باشید. به عنوان مثال کاملا" اسلامی دارید اما مجری همکار شما جلف یا زننده و غیر اسلامی لباس می پوشد. شما به مخاطبان احترام می گذارید اما مجری همکار بی محابا هر چه پیش آید خوش آید را بیان می دارد و در انتخاب الفاظ و جملات سلیقه به خرج نمی دهد و دقت نمی نماید و ......
پس از گزینش مجری همکار، قبل از اجرا جلسه ای بگذارید و مطالب را با هم مرور کنید و متناسب با مجلس عمل نمایید به گونه ای که هر کدام حرف برای گفتن داشته باشید این طور نباشد که روی صحنه حرف همدیگر را تکرار یا تایید نمایید. معمولا" در این گونه موارد بیان خاطره، بیان لطیفه ای جذاب که پیام اخلاقی داشته باشد اثربخش خواهدبود. در راستای یکدیگر حرکت نمایید. اشعار را می توانید دو بیت دوبیت با هم تقسیم کنید.
* نکته:
هرگز سعی ننمایید با کوچک و حقیر شمردن مجری همکار و با تفاخر و تفاضل فضل فروشی کنید. هرگز صحبت های همدیگر را قطع ننمایید و لو اینکه برای شوخی و مطایبه باشد. هرگز حرف همدیگر را نقض ننمایید زیرا مخاطبان شما را دچار شک و تردید می نماید و اثر پیام اخلاقی شما را از بین می برد.
اگر مجری همکار خواسته یا ناخواسته حرفی زد که به طور مستقیم یا غیر مستقیم به شما توهین یا هتک حرمت شد به جای موضع گیری بگویید:
اگر به لطف بخوانی مزید الطاف است/ وگر به قهر برانی درون ما صاف است
چگونه با یک مجری دیگر با هم اجرا کنیم؟
این مجموعه در دست ساخت است . از صیر و شکیبایی شما سپاسگزاریم.
باز نشر مطالب این مجموعه تحت هر عنوانی مجاز نمی باشد. شما برای استفاده از این مطلب خارج از محیط سایت باید مقاله را خریداری نمایید.
تمام حقوق مادی و معنوی این اثر متعلق به شرکت بانوی سخن پارس می باشد .
چگونه با یک مجری دیگر با هم اجرا کنیم؟
ابزارها
تنظیمات نوشتاری
- Font Size
- Default
- Reading Mode